Sfaturi de calatorie  »  Cele mai frumoase locatii pentru calatorii de iarna in Romania

Cele mai frumoase locatii pentru calatorii de iarna in Romania

Cele mai frumoase locatii pentru calatorii de iarna in Romania

Cu toate ca iarna incepe sa lase loc temperaturilor mai calde, inca putem sa ne mai bucuram de multe locuri din Romania in care este fabulos sa te aventurezi in sezonul rece. Daca esti in cautarea unei evadari de iarna de neuitat, Romania are o multitudine de locuri incantatoare care asteapta sa fie explorate.

Transfagarasan

Una dintre cele mai frumoase si cunoscute destinatii este Transfagarasanul. Aceasta minune inzapezita cuibarita in Muntii Carpati, este o panglica serpuitoare de drum care te va poarta prin peisaje uluitoare. Iarna, varfurile sunt acoperite de zapada, transformand calatoria intr-un drum fascinant. Cu Enterprise, poti naviga pe acest traseu pitoresc in ritmul tau, oprindu-te pentru a face fotografii uimitoare si savurand panoramele inzapezite.

Bucuresti

O alta locatie ofertanta este Bucuresti, capitala vibranta a Romaniei care devine un taram al minunilor de iarna atunci cand zapada imbraca strazile si parcurile sale istorice. Exploreaza emblematicul Palat al Parlamentului, plimba-te pe caile acoperite de zapada din Parcul Herastrau si rasfata-te cu bucataria traditionala romaneasca.

Castelul Bran

Aproape de Bucuresti, la o distanta confortabila ce poate fi strabatuta cu usurinta, este celebrul Castel Bran, o destinatie atragatoare inclusiv pentru turistii din afara tarii. Iarna adauga un strat suplimentar de magie acestei locatii medievale, inconjurata de peisaje acoperite de zapada. Mai mult de atat, daca va aflati in zona Branului, puteti face o mica escapada pana in Poiana Brasov.

Sibiu

Sibiul, un oras medieval cu strazi pietruite si case colorate, este pur si simplu de poveste in sezonul rece. In perioada sarbatorilor, Targul de Craciun din centrul orasului adauga un strop de bucurie in sejurul oricarui turist aflat in zona. Cu o masina de inchiriat Enterprise, puteti explora zonele inconjuratoare, inclusiv Muntii Fagaras din apropiere, pentru o experienta completa.

Valea Verde Retreat

Pentru o experienta rurala autentica in inima Transilvaniei, puteti sa va planificati un sejur la Valea Verde. Vizitatorii pot experimenta linistea si frumusetea pe care o ofera satul Cund. Aici va puteti bucura de o serie variata de activitati pentru toata familia: ateliere de mesterit, vanatoare de trufe, excursii cu ghid in cele mai frumoase locuri istorice, sesiuni de SPA, degustare de vinuri si multe altele.

Toate aceste destinatii sunt o incantare pentru pasionatii de calatorii cu masina si ofera, dincolo de frumusetile arhitecturale si culturale, peisaje incantatoare pentru o vacanta de neuitat.

Va asteptam la volanul masinii Enterprise pentru a porni in urmatoarea calatorie, iar pentru o reducere de 25% la prima inchiriere, va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru. Daca doriti sa impartasiti cu noi sugestiile voastre de calatorie, va asteptam pe paginile noastre de Facebook, Instagram si LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!