Sfaturi de calatorie  »  Cum alegi ce model de mașină să închiriezi în funcție de nevoile tale

Cum alegi ce model de mașină să închiriezi în funcție de nevoile tale

Cum alegi ce model de mașină să închiriezi în funcție de nevoile tale

Vacanța ta mult așteptată a sosit în sfârșit și pentru că în ultimul timp punem tot mai mult preț pe siguranță, alegerea ideală pentru calătoria ta este o mașină închiriată, care respectă toate normele de igienă. Singura ta grijă ar trebui să fie cu ce tip de mașină ar trebui să pornești la drum.

Pentru că în portofoliul Enterprise Rent-a-Car Romania sunt autovehicule care împacă toate gusturile și nevoile de călătorie, de la mașini compacte, cu 3 uși, până la SUV-uri spațioase, ne-am gândit să îţi oferim câteva sfaturi care să vă facă alegerea mai ușoară.

Când iei decizia, nu uita de scopul călătoriei tale, numărul de pasageri și cantitatea de bagaje. Dacă pornești într-un traseu lung și dificil sau ti-ai planificat să faci un roadtrip cu gașca, vei opta mai degrabă pentru un SUV, în timp ce pentru călătoriile pe trasee scurte, urbane, vei lua mai degrabă în considerare o mașină mică, cu 4 locuri.

Enterprise Rent-a-Car Romania are în ofertă mașini din categoriile Economy, Compact, Estate, Crossover și Van-uri, tocmai pentru a satisface nevoile si preferințele tuturor.

Dacă destinația ta e la sute sau mii de kilometri distanță, pentru un confort sporit credem că ai vrea să-ți îndrepți atenția către un autovehicul 4×4 cu 7 locuri, extrem de spațios.

Pentru vacanțe de neuitat cu familia sau cu gașca, avem în ofertă autoturisme Passenger Van cu 9 locuri, ideale și pentru transportul către diferite evenimente.

Mașinile mici, de 4 locuri, din clasa Economy, sunt cea mai frecventă alegere în călătoriile pe distanțe scurte sau lungi, pentru cei care își doresc o eficiență sporită a consumului de combustibil.

Segmentul de mașini compacte, cu 5 uși, e recomandat în schimb pentru călătoriile cu prietenii sau familia, atunci când aveți multe bagaje la bord. Iar dacă pornești într-o călătorie de afaceri, cu siguranță un Sedan spațios îți va oferi confortul necesar.

Următoarea ta destinație te așteaptă, iar mașina e pregătită. Călătorești singur sau cu ai tăi? În interes de serviciu sau personal? Mergi la un eveniment sau ai nevoie de soluții viabile pentru business-ul tău? Noi avem o mașină pregătită pentru orice situație. Dacă nu ești hotărât sau vrei să afli mai multe detalii, ne putem auzi și consulta oricând, să vedem ce soluție se potrivește nevoilor tale.

Ce mai aștepți? Hai la drum!

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!