Sfaturi de calatorie  »  Muzeele pe care trebuie să le bifezi la Paris!

Muzeele pe care trebuie să le bifezi la Paris!

Muzeele pe care trebuie să le bifezi la Paris!

Paris, așa-numitul Oraș al Luminilor, este o destinație inconfundabilă, locul unde trebuie să fii dacă dorești să te inunzi în tot ce înseamna artă, cultură, modă și bun gust. Dacă ești pe cale să îți pregătești un itinerariu aici, am pregătit pentru tine cele mai importante locuri unde trebuie să ajungi.

Nu uita, poți oricând să închiriezi un autoturism Enterprise, pentru a putea călători cu ușurință către fiecare atracție turistică.

Muzeul Luvru

Luvru este cel mai mare muzeu de pe Pământ, unde te așteaptă peste 380.000 de opere de artă într-o galerie de 60.600 de metri pătrați. Este considerat de mulți istorici cea mai mare colecție de artă de pe Pământ și, fără îndoială, muzeul de top din Paris, pe care nu îl poți rata! Intrarea din piramidă, care a fost adăugată acestui complex frumos în anii 1980, este în sine o piesă de artă! Aici este locul unde o vei găsi pe faimoasa Mona Lisa și faimoasa, dar și pe Venus din Milo. Îți recomandăm să închiriezi un tur ghidat și să te bucuri de istoria artei.

Palatul de la Versailles

Palatul Versailles este incredibil de bogat în istorie, o proprietate imensă unde te vei simți ca un adevărat rege sau regină. Deși este structurat ca un muzeu, palatul are și multiple grădini unde merită să faci o plimbare. Îți recomandăm să îți rezervi o zi întreagă pentru această locație. Majoritatea turiștilor, deși își rezervă o zi pentru tur, reușesc să termine de vizitat doar o zecime din proprietate, fiind extrem de divers și impresionant.

Muzeul Național Picasso

Deși Pablo Picasso era spaniol, nu francez, acesta a făcut o pasiune pentru Paris, iar orașul a împărtășit aceeași apreciere pentru el. Muzeul Picasso se află în Hôtel Salé, în cartierul chic Le Marais, și găzduiește cea mai mare galerie de lucrări Picasso, de la pictură la ceramică. Pregătește-te să afli toate secretele marelui artist neînțeles și excentric!

Fundația Louis Vuitton

Fundația Louis Vuitton este o minune arhitecturală creată de Frank Gehry, unde te așteaptă șase etaje de spațiu expozițional și terase impresionante. Este construită pe marginea unei cascade de scară în aer liber și constă dintr-o serie de „pânze” de sticlă susținute de grinzi de lemn și fier. Explorând clădirea, vei descoperi artiști incredibili. Este un loc unde mereu vei descoperi expoziții noi, limitate, așa că fiecare vizită va fi diferită de cealaltă. Este imposibil să te plictisești!

Dacă vrei să afli mai multe despre ce îți poate oferi Parisul, citește și articolul Despre Parisuri.

Dacă vrei să mai citești și alte sugestii legate de călătorii, ne găsești și pe Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!