Sfaturi de calatorie  »  La mare, la soare! Top 5 plaje de care ne este dor

La mare, la soare! Top 5 plaje de care ne este dor

La mare, la soare! Top 5 plaje de care ne este dor

Vara isi va intra curand in drepturi, gand ce ne face deja sa visam la o vacanta la malul marii. Daca nici voi nu mai puteti astepta sa simtiti nisipul sub picioare, am pregatit aceasta lista de cinci plaje de care ne este dor.

5. Plaja La Vadu

La Vadu este o plaja inca neatinsa de constructii si beton, iar cele mai apropiate posibilitati de cazare sunt la 9km distanta, la Corbu. Cu toate acestea, nisipul este fin si intrarea in apa este lina. Plaja este curata si perfecta pentru un picnic langa apa. Daca v-ati dori o vacanta plina de liniste si serenitate, aceasta ar fi cea mai potrivita alegere.

4. Plaja Mamaia

Mamaia reprezinta un punct de atractie atat pentru romani, cat si pentru turistii straini. Se afla la 5 km de orasul Constanta, are 8 km de nisip fin si intrare lina in mare. Pe langa acestea, nu cred ca mai trebuie sa va reamintim de trecutul istoric al statiunii si cat de glorios este acesta: regi, elite, personalitati ale vremurilor interbelice, toata lumea buna a trecut pe aici. Cum suna o vacanta regala?

3. Phoenicia Blue View, Olimp

Cu o noua infatisare si un nou nume, Phoenicia Blue View Resort isi redeschide portile si cu acestea, plaja privata de care dispune. Daca iti doresti o vacanta pe Coasta de Azur, nu trebuie sa te deplasezi pana acolo; poti sa te opresti in Olimp, la acest resort in stil romantic francez.

2. Cherhanaua Popasul Pescarilor, Olimp

Unul dintre cele mai vechi restaurante cu specific pescaresc de pe litoralul romanesc, Popasul Pescarilor serveste pestele pescuit in aceeasi dimineata din Marea Neagra sau din lacul din spatele restaurantului. Plaja este ideala pentru poze, poti inchiria o barca pentru a te plimba pe lac, apoi poti sa te opresti pentru un pranz pescaresc la restaurant. Ce ti-ai mai putea dori?

1. Green Dolphin Camping, Sfantu Gheorghe

Campingul se afla intr-o zona pitoreasca din Rezervatia Deltei Dunarii, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, si dispune nu doar de aproximativ 110 locuri de cazare in bungalou si de spatiu pentru a acomoda aproximativ 500 de corturi – dar si de o plaja spectaculoasa. Plaja Sfantu Gheorghe este renumita pentru liniste si relaxare.

Cum vi se par aceste plaje? Daca stati acum pe ganduri si va imaginati deja la soare, veniti si descoperiti ofertele noastre in aceasta perioada (pssst, la abonarea la newsletter-ul nostru aveti 25 euro reducere pentru prima inchiriere)! Iar daca aveti orice alte intrebari despre ofertele noastre, nu ezitati sa ne lasati un comment pe retelele de social media, Facebook, Instagram, LinkedIn sau puteti sa ne scrieti inclusiv si aici.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!