Sfaturi de calatorie  »  Descoperă plajele Blue Flag din România

Descoperă plajele Blue Flag din România

Descoperă plajele Blue Flag din România

Dacă ești cu gândul la sezonul estival și deja te imaginezi pe plajă, cu un cocktail rece în mână, atunci vei adora recomandările noastre! Dacă esti un mare iubitor de soare, atunci cu siguranță ai auzit deja de plajele marcate cu “Blue Flag”. Acesta este un calificativ, oferit de către Fundația pentru Educația Mediului, ce atestă că locația este îngrijită la cele mai mari standarde. Vei găsi plaje cu acest calificativ important în totul felul de destinații populare din lume, acestea fiind cele mai căutate de turiști.

Ceea ce nu știu mulți oameni este că și litoralul românesc are 6 astfel de plaje, pe care merită să le încerci pentru o bălăceală! La toate poți ajunge cu ușurință dacă închiriezi un autoturism prin Enterprise.

Vega Vintage, Mamaia

Această plaja și-a obținut certificarea Blue Flag încă din 2007, de când a devenit preferata multor turiști. Vei găsi un design retro, clasic, cu șezlonguri și baldachine romantice, dar și centru de masaj pe plajă. Bucură-te de restaurante și baruri moderne cu meniuri diverse, perfecte pentru petrecăreți! Dacă îți dorești să vii cu familia, nu îți face griji, vei găsi și spații de joacă pentru copii, teren de volei sau, dacă îndrăznești, o zonă pentru sporturi nautice!

Marina Regia, Năvodari

O zonă liniștită și curată, este un loc ideal pentru familiști. Plaja ține chiar de complexul Marina Regia, așa că te poți caza aici și te trezesti în fiecare dimineață gata de a te bucura de soare! Dacă ești amator de adrenalină, te poți bucura de banana boat și jetski. Dacă preferi să te relaxezi pe șezlong, poți comanda ceva de la restaurantele și barurile de pe plajă.

Phoenicia, Năvodari

Una dintre cele mai populare plaje din zonă, unde te vei bucura de nisip fin și apă azurie. Spațiu larg, restaurante și baruri cu bucate apreciate, posibilitatea de a face sporturi natuice…ce îți poți oferi mai mult? Certificarea Blue Flag îți va asigura o experiență de nota zece!

Boutique Citadel, Eforie Nord

O plajă mică, intimă și exclusivistă, perfectă pentru cupluri, oameni în căutare de liniște. Zone dispune de vile luxoase, servicii premium de masaj și spa, restaurante apreciate. Cu siguranță va fi o ședere memorabilă!

Azur, Eforie Nord

Azur este o plajă populară, ce își păstrează certificarea Blue Flag încă din 2010. Te vei bucura de un spațiu generos, întins pe 3 kilometri. Te poți așeza pe propriul prosop sau achiziționa un șezlong cu umbrelă. Vei descoperi prețuri decente, curățenie și o experiență plăcută!

Phoenicia Blue View, Olimp

Cea mai recentă adăugare pe lista Blue Flag! A primit certificarea în 2022 și, fără mirare, este o plajă extrem de îngrijită și cochetă, cu apa mică, locul ideal unde poți veni cu toată familia, inclusiv cei mici. Bucură-te de înot, plimbări cu barca sau chiar windsurfing! Este o alegere excelentă, populară printre turiștii străini.

Dacă vrei să descoperi și plajele sălbatice ale României, îți recomandăm acest articol.

Așteptăm să ne povestești impresiile tale pe Facebook, Instagram si Linked In.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!