Sfaturi de calatorie  »  Cu cei mici in vacanta: Parcuri de aventura in Romania

Cu cei mici in vacanta: Parcuri de aventura in Romania

Cu cei mici in vacanta: Parcuri de aventura in Romania

Indiferent daca esti in cautarea unei experiente pline de adrenalina, sau doar vrei sa te bucuri de natura si de activitati in aer liber, parcurile de aventura sunt locuri ideale pentru a satisface pofta de activitate atat pentru cei mari, cat si pentru cei mai mici. Pentru vacanta cu copiii, parcurile de aventura pot fi modalitatea ideala prin care ei sa isi poata consuma energia si sunt concepute pentru a le oferi copiilor un mediu controlat, dar totusi captivant, in care sa exploreze si sa se distreze. In timp ce micutii se bucura de aventura, parintii pot sa admire natura din jurul lor si sa petreaca timp de calitate impreuna cu partenerul sau partenera.

In cele ce urmeaza,  vom face o trecere in revista a celor mai frumoase parcuri de aventura de la noi din tara pe care trebuie neaparat sa le incercati in urmatoarea escapada de weekend.

Parcul de aventura Ranca

Situat intr-un cadru natural superb in statiunea Ranca, chiar in padurea de langa Muzeul Civilizatiei Montane, acest parc de aventura este perfect pentru toti cei care isi doresc o experienta memorabila in mijlocul naturii. Aici, puteti alege dintre diferite trasee cu grade de dificultate variate si multe activitati, precum tiroliana sau escaladarea stancilor, toate insotite de o priveliste spectaculoasa.

Gecko Parc Cluj

Situat la cativa kilometri de Cluj-Napoca, Gecko Parc este o destinatie populara pentru toti cei care iubesc sa se distreze in aer liber. Aici, puteti gasi diferite trasee in functie de dificultatea dorita, precum si un traseu de tiroliana, ce va ofera o panorama frumoasa asupra zonei. Aceasta locatie le da tututor celor care o incearca ocazia perfecta de a-si depasi limitele.

Parcul de aventura Harneacova

Parcul de aventura Harneacova este situat langa Timisoara si este o destinatie ideala pentru toti cei care cauta sa fie pusi in fata unor noi provocari. Va puteti aventura pe o multime de trasee in functie de dificultatea aleasa, iar urmatoarea activitate de weekend va fi, cu siguranta, una plina de voie buna in mijlocul naturii. Parcul dispune de 8 trasee de tiroliana, asadar, este imposibil sa nu gasiti o activitate care sa va fie potrivita.

Parc Aventura Brasov

Parc Aventura este o destinatie populara atat pentru localnici, cat si pentru turistii care viziteaza zona. Fara doar si poate, daca frica de inaltime este unul dintre impedimentele cu care v-ari confruntat pana acum, aceasta experienta va va face sa scapati de ea definitiv. Pe langa trasee si tiroliana, turistii mai pot incerca sala de catarat, off-road pentru cei mici sau plimbari cu bicicleta. 

Arka Park Paltinis

Situat la foarte mica distanta de Sibiu, Arka Parc Paltinis este o destinatie ideala pentru toti cei care isi doresc sa imbine clipele de relaxare cu momentele incarcate de multa andrenalina. Mai mult de atat, locatia ofera oportunitati de organizare de teambuilding-uri, petreceri pentru copii sau minigolf.

Indiferent de destinatia pe care o alegeti pentru urmatoarea vacanta, Enterprise va este alaturi pentru a putea da nastere impreuna celor mai frumoase amintiri!

Pentru o reducere de 25€ la urmatoarea inchiriere, va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru, iar daca doriti sa impartasiti cu noi recomandarile voastre de vacanta, va asteptam pe paginile noastre de Facebook, Instagram si LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!