Sfaturi de calatorie  »  5 restaurante de fine dining de incercat in Bucuresti

5 restaurante de fine dining de incercat in Bucuresti

5 restaurante de fine dining de incercat in Bucuresti

Scena culinara si preferintele consumatorilor din Romania au inceput sa adopte, incet, dar sigur, o dorinta in ceea ce priveste dispozitia de a incerca noi arome si retete create prin asocieri curajoase de ingrediente si texturi. In esenta, conceptul de fine dinining, nu se refera doar la elementele si felurile de mancare pe care le avem in fata noastra, ci pune accent pe intreaga experienta in restaurant, pornind de la servire si ambient, pana la meniul propriu-zis.

Cand vine vorba de alcatuirea meniului, restaurantele de fine dining se focuseaza pe o lista mai scurta de feluri de mancare, disponibile pe perioade limitate si alcatuite in functie de ingredientele de sezon (ingrediente, desigur, de inalta calitate si atent selectionate).

Asadar, daca iti doresti sa experimentezi o calatorie memorabila a papilelor gustative, iata cateva sugestii de restaurante cu bucatarii fine pe care le poti incerca in Bucuresti:

The Artist

Restaurantul The Artist, situat pe Calea Victoriei, isi reflecta latura boema si creativa atat prin nume, cat si prin directia culinara pe care o adopta. The Artist ofera oaspetilor o experienta speciala, „out-of-the-box”, mixand spectacolul vizual al felurilor de mancare cu spectacolul gustului in sine. Aici poti incerca feluri de mancare ce sunt inspirate din bucataria moleculara pentru o aventura cu adevarat unica a papilelor gustative. 

L’Atelier

Situat in apropierea Parcului Cismigiu, L’Atelier, al hotelului Epoque, se numara printre restaurantele cu renume din capitala. Mai mult decat atat, restaurantul L’Atelier a primit in anul 2018 un titlu pentru „Cel mai bun foie gras din Bucuresti”. L’Atelier isi bucura oaspetii cu un ambient cald, elegant si cochet, are o capacitate de aproximativ 30 de persoane si ofera cadrul perfect atat pentru o intalnire de business, cat si pentru o cina romantica la lumina lumanarii.

Noeme

Restaurantul Noeme, situat intr-una dintre cele mai vechi zone ale Bucurestiului, in cartierul evreiesc, a luat nastere din dorinta a trei surori de a combina arta culinara si dragostea pentru bucataria fina cu sustenabilitatea si respectul pentru ingredientele de calitate. Cei care trec pragul restaurantului se vor putea bucura de o atmosfera calda, meniuri actualizate o data la trei luni in ton cu sezonul si de feluri de mancare concepute cu dedicare si pasiune.

Le Bistrot Francais

Le Bistrot Francais este, fara doar si poate, un etalon al rafinamentului. Pasind in acest restaurant, nu doar ca te vei bucura de o experienta culinara memorabila, dar vei pasi, totodata, si intr-un loc incarcat de istorie si arta. Le Bistro Francais se afla in incinta unei constructii elegante care induce oaspetilor atmosfera aristocratica a vremurilor de altadata. 

La Cave de Bucarest

Nascut din dorinta de a aduce arta culinara frantuzeasca autentica in fata publicului romanesc, La Cave de Bucarest pune la dispozitia oaspetilor o calatorie a gustului incarcat de poveste, mister (ce asteapta sa fie descoperit) si rafinament, totul intr-un cadru initim, elegant si primitor. Restaurantul a fost conceput cu o atentie deosebita la detalii, astfel incat oricine ii trece pragul sa aiba parte de o experienta memorabila.

Noi va uram pofta buna si speram sa aveti parte de cat mai multe experiente culinare de neuitat. Indiferent de destinatiile in care doriti sa va indreptati si de orasele in care, poate, va doriti sa incercati restaurante de fine dining, noi va stam la dispozitie oriunde si oricand, cu masina potrivita nevoilor voastre.

Pentru o reducere de 25% la prima inchiriere, va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru, iar daca doriti sa impartasiti cu noi sugestiile voastre de restaurante de fine dining, va asteptam pe paginile noastre de Facebook, Instagram si LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!