Sfaturi de calatorie  »  Ce vizităm în Bacău?

Ce vizităm în Bacău?

Ce vizităm în Bacău?

Te-ai hotărat să afli mai multe despre destinațiile mai puțin abordate ale României? Vrei să știi mai multe despre frumusețile din Moldova? Atunci, cu siguranță, ți-ar prinde bine o vacanță în zona Bacăulu!

Poți ajunge cu ușurință la toate aceste obiective turistice împreună cu Enterprise! Trebuie doar să închiriezi o mașină, iar vacanța este pe cale să înceapă!

Castelul Roșu de la Hemeiuș

O atracție importantă a județului, Castelul Roșu este de nelipsit. Numit astfel datorită cărămizii roșii, acesta se găsește lângă Parcul Dentrologic, care este chiar al doilea ca mărime din țară. Merită să îți iei o zi pentru a te plimba în această zonă și a admira natura! Vei găsi specii diverse și incredibile de copaci, chiar și Sequoia, specifică parcurilor naturale din Nevada, Statele Unite! Un loc ideal pentru aer curat și relaxare.

Salina Drumul Sării

Nu ai cum să ratezi Salina, mai ales pentru o gură de sănătate! Depozitele de sare au un impact pozitiv asupra sistemului respirator. Vei găsi adevărate labirinte și galerii săpate în sare, iar activitățile pe care le poți avea sunt destule: Biserica Sfânta Varvara, muzeu, complex sportiv, lacul cu apă sărată, spații de joacă pentru copii etc.

Rezervația naturală Nemira

Rezervaţia naturală Nemira este o arie spectaculoasă, protejată de interes naţional, întinzându-se pe suprafața județelor Bacău și Covasna. Vei găsi  păduri de conifere și specii de flori ocrotite. Dacă ești amator de hiking, te poți bucura de trasee și de natura unică a locului. De asemenea, toamna poți auzi boncănitul cerbilor.

Casa memorială George Bacovia

Un poet reprezentativ pentru România, George Bacovia a trăit și copilărit în zona Bacăului. Acum, casa părinților săi a fost transformată în muzeu, unde poți explora locul unde își ducea veacul. De asemenea, vei găsi manuscrise ale binecunoscutelor poezii Plumb, Scântei galbene sau Comedii în fond.

Oricând doriți, ne puteți face o recomandare de călătorie pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!