Sfaturi de calatorie  »  Ce trebuie sa ai in vedere cand restitui o masina inchiriata

Ce trebuie sa ai in vedere cand restitui o masina inchiriata

Ce trebuie sa ai in vedere cand restitui o masina inchiriata

Sa inchiriezi o masina este din ce in ce mai usor. Mai ales acum, cand iti poti face check-in-ul online si o poti ridica in cateva minute de la unul dintre birourile Enterprise. In plus, te asiguram inca o data de angajamentul luat pentru “Complete Clean Pledge”: in mod constant ne imbunatatim protocoalele necesare de curatare a fiecarei masini, punand accent pe procedurile stricte de igienizare si dezinfectare, pentru a proteja sanatatea tuturor celor implicati in procesul de inchiriere masini.

Sa inchiriezi o masina curata si performanta e usor. Iata ce trebuie sa ai vedere ca si procesul de restituire sa fie la fel de usor:

Planifica-ti traseul sa poti livra masina la timp

Pe site-ul Enterprise sau direct de la reprezentatii nostri, poti opta pentru o inchiriere pe termen lung (o perioada de peste 3 luni) sau pe termenscurt (pentru cateva ore, zile sau saptamani) . Indiferent de varianta aleasă, poți prelua mașina aleasă în câteva minute, multumita serviciului nostru de inchirieri auto contactless. De aceea, pentru noi este foarte important ca fiecare restituire sa fie efectuata in termenul agreat. Pentru a evita o taxare suplimentara, iti recomandam sa-ti planifici traseul din timp. Daca ai ales sa restitui masina in alt oras fata de cel din care ai ridicat-o si nu esti sigur de adresa sau programul de lucru, ne poti contacta oricand telefonic sau poti verifica adresa fiecarui punct de livrare pe site-ul nostru.

Pune pe lista si o vizita la benzinarie

In ce priveste rezervorul de combustibil, politica aplicata este simpla: restituie masina cu aceeasi cantitate de combustibil pe care o avea la primire. Pentru mai multa siguranta, poti face o poza la indicatorul de benzina, imediat dupa ce ai preluat masina. Poti verifica oricand politica de restituire pe site-ul nostru sau in documentele de inchiriere.

Aduna-ti toate lucrurile personale

Ochelari de soare, jucariile copiilor, carduri bancare, agende sunt doar cateva dintre lucrurile mici dar importante pe care le poti uita in masina. Pentru a evita acest lucru, trece inca odata in revista toata masina si verifica daca ai adunat toate lucrurile personale inainte de a o restitui. Chiar si ambalajele de la dulciurile savurate pe drum, pe care ti-ai propus sa le arunci la prima benzinarie! Si, cel mai important, asigura-te ca ai luat din masina toate documentele primite la inchiriere.

Anunta-ne daca sesizezi nereguli de functionare a masinii inchiriate

Confortul si siguranta clientilor Enterprise sunt prioritatea noastra numarul 1. De aceea, este foarte important pentru noi ca fiecare masina sa intalneasca cele mai exigente standarde de confort si functionare. Flota Enterprise este evaluata si innoita periodic in vederea respectarii standardelor asteptate de clientii nostri. La drumurile lungi micile inconveniente sau erorile tehnice care necesita reparatii pot fi observate doar de conducatorul auto, apreciem orice sesizare primita de la clientii nostri cu privire la neregulile de functionare a masinii inchiriate. Fiecare sesizare este procesata imediat, iar neregulile sesizate vor fi reglate prioritar!

Ofera sugestii de imbunatatire a serviciilor

Pentru noi, orice feedback este un cadou. Daca iti doresti sa imbunatatim un anumit proces din cadrul serviciului de inchiriere masini sau daca ai intampinat greutati in comunicarea cu reprezentatii Enterprise, te rugam sa ne dai de stire. Ne poti lasa un feed-back direct, catre reprezentantii nostri, la restituirea masinii sau ne poti trimite un mesaj pe site-ul Enterprise. Iti multumim inca de pe acum pentru implicare!

Pana la urmatoarea inchiriere, urmariti-ne pe FacebookLinkedin și Instagram!

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!