Sfaturi de calatorie  »  Craiova: 5 localuri cool de încercat

Craiova: 5 localuri cool de încercat

Craiova: 5 localuri cool de încercat

Ești pus pe drumuri? Cauți o destinație mai puțin comună? Ce zici de Craiova?

Craiova este un oraș cu multă personalitate și cultură diversă, deși nu o sa îl vezi așa des pe lista pasionaților de călătorit. Noi suntem aici să îți spunem că știm multe locuri speciale de vizitat, dar mai ales locuri cool de oprit, savurat gustări delicioase și admirat lumea! Tot ce ai tu de făcut este să te lași pe mâna noastră și să închiriezi o mașină Enterprise!

Uite ce localuri cool ți-am pregătit, unde să întâlnești oameni noi și să îți reîncarci bateriile:

Barcicleta

Dacă ești pasionat de drumețiile în natură sau plimbările cu bicicleta, atunci ai venit în locul potrivit. Barcicleta este locul unde poți savura o cafea bună alături de prieteni sau poți cunoaște alte persoane pasionate de aceleași lucruri ca și tine, în timp ce echipa îți reglează bicicleta. Chiar și dacă nu ești un împătimit al sportului, atmosfera este una primitoare și clar excentrică!

Big Ben

Un local cu decor interior eclectic, Big Ben este destinația pentru tot ce îți dorești: fie că ai venit pentru un cappuccino sau un pahar de prosecco, deliciul e la el acasă! Dacă vrei și o gustare, precum o salată sau un burger, ai de unde alege!

CRAFT 

Un loc care se potrivește tuturor. O combinație de design și gust, locația este perfectă pentru a-ți petrece timpul într-o atmosferă relaxată chiar în inima orașului. Poți alege o masă în interior, pe terasa din față sau pe acoperiș și mai urmează doar să experimentezi gusturile speciale!

Iberico

Un pub cu iz spaniol, Iberico te așteaptă cu preparate fresh precum Carpaccio de Vită sau Quesadilla, făcute ca în Barcelona, cu arome intense. De asemenea, ai o mulțime de opțiuni de băuturi, chiar și sangria.Cu așa atmosferă, sigur te vei mai întoarce data viitoare, măcar pentru un cocktail!

Nobel Cuisine

Cei de la Nobel Cuisine sunt de părere că nimic nu unește oamenii ca o masă bună și suntem total de acord! Așa cum îi spune și numele, preparatele ar merita un premiu Nobel pentru cât de gustoase sunt! Cu un meniu dinamic, în permanentă schimbare, vei experiment multiple gusturi unice, realizate de masterchef Adrian Voica.

Te-am convins? Pregătește-te de drum cu Enterprise!

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!