Sfaturi de calatorie  »  Activități inedite la mare pe care sigur nu le-ai încercat!

Activități inedite la mare pe care sigur nu le-ai încercat!

Activități inedite la mare pe care sigur nu le-ai încercat!

Deși mulți turiști vin la mare doar ca să stea tolăniți pe nisip, litoralul românesc este extrem de ofertant în privința activităților. Dacă faci parte din grupul celor care vor să scape de rutină, sa încerce activități noi și să vadă o față diferită a experienței de turist în România, te invităm să încerci următoarea listă pe care ți-am pregătit-o.

Pregătește-te de drum cu Enterprise!

Scubadiving în Vama Veche

Sigur, statul pe șezlong la bronzat este o plăcere, dar ce zici de puțină aventură? Atât în Vama Veche, cât și în stațiuni precum Constanța, Mamaia, Eforie Nord, Mangalia, poți descoperi ce înseamnă viața acvatică. Te poți scufunda până la 3 metri cu instructori specialiști ce se vor asigura că ești în siguranță. Vei observa cu bucurie bancuri de pești, scoici sau căluți de mare!

Parcul de aventură Paradis Land Neptun

Dacă te simți energic, pregătit de aventură, atunci vei iubi parcul Paradis Land din Neptun! Te așteaptă 14 trasee pline de adrenalină lângă pădurea Comorova, ce te vor ține toată ziua în priză!  Acestea au teme diferite şi sunt proiectate pentru toate categoriile de turişti, de la cei mai mici la cei mai experimentaţi.

Plimbări cu vaporașul

Cauți un nou loc unde să savurezi un cappuccino? Ce zici de o plimbare pe mare? Sunt multiple opțiuni, de la vaporaș, până la iachturi de lux, ce îți pot face un tur al tuturor stațiunilor de pe litoral. Găsești mai multe trasee din portul turistic Mangalia către: Vama Veche, 2 Mai, Limanu, Venus, Neptun, Olimp, Costinesti, Eforie Sud, Eforie Nord, Agigea, Constanta, Mamaia sau Midia.

Delfinariu Constanța

Delfinariul din Constanţa şi-a început activitatea încă din 1972, devenind prima formă muzeistică de acest gen din ţară şi prima din sud-estul Europei la acea dată. În amfiteatrul cu piscină şi în bazinul acoperit, se organizează tot felul de spectacole și demonstraţii cu delfini, unde oamenii pot veni și se bucura de aceste ființe minunate și incredibil de inteligente.

Muzee arheologice și marine

Nu mulți sunt familiarizați cu faptul că litoralul este o destinație interesantă chiar și pentru muzeele sale, precum Muzeul Marinei Române în Constanța sau Muzeul Arheologic Callatis din Mangalia. Ocupă-ți câteva ore din zi pentru explorarea acestor artefacte, printre care și unicului mormânt cu papyrus de pe teritoriul României.

Viața de turist este mai frumoasă atunci când scapi de grijile transportului! Inchiriază un autoturism din portofoliul Enterprise și pregătește-te de drum!

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!