Sfaturi de calatorie  »  5 destinatii pe care sa le vizitezi in apropiere de Constanta

5 destinatii pe care sa le vizitezi in apropiere de Constanta

5 destinatii pe care sa le vizitezi in apropiere de Constanta

De la traditionala iesire de 1 mai pana la vacanta de vara a copiilor sau pentru intreaga familie, o vizita la mare este trecuta in calendarul nostru an de an. Pentru acest sezon iti recomandam sa inchiriezi o masina incapatoare, cu loc suficient de bagaje si sa pornesti spre litoral!

Unde mergem in vacanta pe Litoralul Romanesc?

Mamaia

Inchiriaza o masina pentru vacanta ta in Mamaia pentru un week-end sau chiar o inchiriere pe termen lung. Poti alege dintre o masina economica cu 4 usi sau chiar un SUV spatios.

Resedinta unora dintre cele mai cunoscute si luxoase hoteluri de pe litoralul romanesc, Mamaia este cea mai vizitata statiune in sezonul de vara. In ultimii ani in aceasta statiune s-au demarat cateva proiecte de largire a plajelor, in anumite zone ea avand pana la 250 de metri latime. Hoteluri dedicate familiilor cu copii, cu facilitati si locuri de joaca extinse pentru cei mici sau cele care aplica un concept Adults Only sunt pregatite pentru un nou sezon estival. Poti inchiria o masina de la unul dintre birourile noastre sau din orasul tau pentru vacanta ta la mare.

Constanta

Constanta este unul dintre cele mai vechi orase din Romania. Am putea spune ca dacii au stiut sa se orienteze. Un oras cosmopolit, Constanta te invita sa descoperi mostenirea culturala si arhitecturala grecesti, otomane si italiene, impreuna cu cele romanesti.

In vacanta ta in Constanta poti beneficia de facilitatile unui oras modern si te poti bucura de o vacanta linistita la mare, pe una dintre plajele retrase din zona de nord. Sau, daca esti insotit de o gasca de prieteni, poti alege una dintre plajele din zona de sud, mai animate. Una dintre caracteristicile plajelor din Mamaia este că intrarea in mare este lina, pe o distanta de cativa metri de mal.

Eforie Nord

Situata la aproximativ 12 kilometri de Constanta, Eforie Nord este cunoscuta pentru tratamentele balneare. Statiunea are o plaja cu o lungime de aproximativ 4 km si o latime de pana la 100 de metri.  Intrarea in mare se face lin, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Eforie Nord este preferata de familiile cu copii. Faleza din partea de nord a statiunii este transformata intr-o zona de promenada. In statiunea Eforie Nord turistii vor gasi terenuri de sport, locuri de joaca pentru copii si baze de agrement. Iubitorii de sporturi nautice pot inchiria veliere sau alte echipamente.  Gaseste masina potrivita pentru vacanta ta in Eforie Nord direct la reprezentata noastra din Constanta sau pe site-ul nostru.

Neptun

Amplasata la aproximativ 38 de km de municipiul Constanta, statiunea Neptun este situata intre statiunile Costinesti si Jupiter. Neptun se deosebeste de celelalte statiuni prin cadrul natural care si-a pastrat frumusetea de-a lungul anilor: la vest este marginita de padurea Comorova, iar la est de Lacul Neptun. Verdele este culoarea care predomina in peisajul statiunii Neptun. Intrarea in mare este inclinata, adancimea apei crescand brusc in anumite locuri. Si in zona Neptun-Olimp se pot face tratamente si impachetari cu namol, proceduri specifice zonei din Eforie Nord.

Inchiriaza o masina potrivita pentru vacanta ta la mare si porneste la drum alaturi de Enterprise!

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!