Acasa / Black Friday

Campania s-a terminat, dar avem tarife avantajoase in continuare.

Asteptam solicitarea dumneavoastra pe reservations@enterprise.ro!

Cu campania noastră de Black Friday 2020, puteți închiria una dintre mașinile noastre la tarife FOARTE avantajoase. Economisiți la închirierea unei mașini cumpărând acum ofertele noastre speciale. Toate astea fără a fi nevoiţi să părăsiți confortul casei dumneavoastră.

REZERVAȚI ONLINE

Alegeți una dintre mașinile noastre pentru următoarea închiriere și rezervați online în mai puţin de două minute. Campania de Black Friday 2020 Enterprise Rent-a-Car include oferte pentru mai multe categorii de maşini, inclusiv Economy, Crossover, SUV și Compact.

Urmăriți-ne pe conturile noastre de socializare, LinkedIn, Facebook și Instagram, pentru a obține cele mai bune oferte. De asemenea, vă puteți înscrie la newsletter-ul nostru pentru a afla despre toate promoţiile Enterprise Rent-A-Car România.

20 euro/saptamana
Închiriază o maşină din clasa Economy, pentru 7 zile, cu doar 20euro/săptămână. Discountul ofertei este de 70%.
40% discount
Închiriază, pentru o perioadă de minimum 7 zile, maşini din clasele Crossover şi SUV, cu 40% discount la tariful standard.
WeekEnd Car
Achiziţionează un voucher ce poate fi utilizat de 2 ori pentru închirierea unei maşini, din clasa Compact, pe o perioadă de 3 zile (vineri – duminică) cu 30% discount faţă de tariful standard. Voucher cu valabilitate de 6 luni.
Getaway Pass
Achiziţionează cu doar 100 euro un voucher ce poate fi utilizat pentru servicii de rent-a-car în valoare de 200 euro. Discountul ofertei este de 50%. Voucher cu valabilitate de 6 luni.

* Ofertele sunt valabile doar pentru închrieri pe teritoriul României. Utilizarea ofertelor achiziţionate poate fi făcută până în martie 2021.

* Ofertele sunt in limita disponibilitatii si sunt supuse unor termeni si conditii.

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!