Sfaturi de calatorie  »  TOP 5 plaje salbatice pe care sa le vizitezi in Grecia

TOP 5 plaje salbatice pe care sa le vizitezi in Grecia

TOP 5 plaje salbatice pe care sa le vizitezi in Grecia

Daca august este luna vacantelor, atunci este momentul sa facem bagajele si sa pornim la drum. Cunoscuta pentru plajele salbatice, insulitele cochete si tavernele de unde poti servi cele mai gustoase fructe de mare, Grecia este in fiecare vara pe lista noastra de destinatii favorite de vacanta.

In acest articol am ales 5 plaje salbatice pe care le poti vizita in urmatorul tau sejur in Grecia.

Plaja Vai, Insula Creta

Plaja este cunoscuta pentru cea mai mare rezervatie naturala de palmieri. Este pozitionata la intrarea intr-un golf, inconjurata de acesti palmieri. Intrarea in mare este treptata, iar nisipul fin alterneaza cu roci. Plaja este amenajata cu sezlonguri si umbrelute, iar la intrare exista o parcare cu plata.

Plaja este situata in partea de est a insulei, la 24 km de Sitia si la 129 km de Hersonissos. Cel mai bun moment al zilei in care o puteti vizita este dimineata. Plaja este orientate spre est, de aici veti putea admira cel mai frumos rasarit si, in plus, dimineata va puteti bucura de plaja salbatica in liniste, pe timpul zilei fiind foarte aglomerata.

In apropiere de plaja exista un centru de sporturi nautice care pune la dispozitie diferite echipamente si ambarcatiuni, de la ski jet la parasailing si excursii cu barca.

Va asteptam in Creta, la unul dintre birourile noastre Enterprise din Chania si Heraklion.

Porto Timoni, Insula Corfu

Plaja Timoni este situata in Afionas, un sat pitoresc din Corfu. Ea este formata din doua golfulete superbe, despartite de o fasie de nisip acoperita de o padurice care va invita la un moment de relaxare la umbra.

Plaja este neamenajata, veti gasi un chiosc cu bauturi reci si gustari situat la aproximativ 30 de minute de plaja. Plaja este cu nisip si pietricele, iar intrarea in apa este abrupta, de la mal se adanceste destul de repede. In mare exista o grota pe care o puteti vizita si face snorkeling.

In Afionas puteti vizita o bisericuta foarte veche si satul cu multele casute albe, foarte pitoresti.

Va asteptam in Corfu, la biroul nostru din aeroport.

Plaja Kleftiko, Insula Milos

Votata una dintre cele mai frumoase plaje din Europa in topul Tripadvisor, Plaja Kleftiko este accesibila doar pe mare. Ea este situata in sud-vestul insulei grecesti Milos. Rocile vulcanice albe contrasteaza cu apa turcoaz, oferind un peisaj care va va taia respiratia.

Anthony Quinn Bay, Insula Rhodos

Golful poarta numele actorului Anthony Quinn Bay, dupa filmarile productiei The Cannons of the Isle of Navarone. Golfuletul este celebru in intreaga Grecie, nu doar in Insula Rhodos. Plaja este salbatica, nefiind amenajata cu sezlonguri si umbrelute sau taverne. In apropiere exista locuri de parcare. Va asteptam la birourile noastre Enterprise din Insula Rhodos cu masina potrivita.

Va asteptam in Rhodos, la biroul nostru din aeroport.

Plaja Myrtos, Insula Kefalonia

Plaja Myrtos este situata in regiunea Pylaros, in nord vestul insulei Kefalonia, la baza muntilor Agia Dynati si Kalon Oros. Si aceasta plaja este inclusa in topul celor mai frumoase plaje din Grecia. Pietrisul de marmura alb, coasta impadurita si apa turcoaz fac din aceasta plaja un loc popular pentru turistii insulei Kefalonia. Golful care margineste plaja Myrtos este un loc perfect pentru practicarea snorkeling-ului si pentru scuba diving. Intrarea in mare este lina, fiind potrivita pentru copii.

Va asteptam in Kefalonia, la biroul nostru din aeroport.

Plaja este situata in apropiere de capitala insulei, Argostoli, si este premiata cu Blue Flag.

Daca in perindarile voastre prin Grecia ati descoperit alte plaje, ne puteti scrie despre ele pe Facebook, Instagram sau pe LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!