Sfaturi de calatorie  »  Top 5 călătorii cu mașina

Top 5 călătorii cu mașina

Top 5 călătorii cu mașina

Vara este aici, iar dorul de plajă și excursii este mai mare ca niciodată! Ești entuziasmat să faci o excursie cu mașina în străinătate, dar nu știi încotro să te duci? Am pregătit o listă foarte avantajoasă și diversă pentru tine, cu destinații plăcute pentru turiști, cu prețuri accesibile, istoric cultural și neaglomerate.

In primul rând, nu uita că orice drum devine mai confortabil atunci când ești alături de Enterprise!

Varna, Bulgaria

Orașul Varna este cel mai mare oraș de pe litoralul din Bulgaria, chiar la graniță cu țara noastră, deci un loc în care se poate ajunge foarte ușor și rapid.  Pe lângă faptul ca poți merge la binecunoscuta plajă Nisipurile de Aur, poți vizita Delifinariul, Acvariul, Gradina Zoologica, Parcul Primorski, portul cu terase extraordinare.

Veliko Tarnovo

Dacă ești în căutarea unei destinații pitorești, cu temperaturi blânde, sigur îți va plăcea aici. Are peste 500 de ani de istorie si este gazda uneia dintre cele mai frumoase fortarete ale Europei, numită Tsaravets, ce merită vizitată. Vei găsi terase cu mâncare locală la prețuri accesibile, vei admira arhitectura specială, precum  Monumentul Asenevsti și te vei plimba pe cunoscutele străzi Stefan Stambolov și Gurko, din zona veche a orașului.

Istanbul, Turcia

O destinație preferată de români și pe bună dreptate! Un oraș extrem de animat și primitor, cu o gastronomie impecabilă. Te poți plimba prin Marele Bazaar, unde vei găsi o sumedenie de produse, precum haine și accesorii la modă, antichități. Vei admira priveliștea Bosforului și vei degusta dulciurile turcesti, precum rahatul și baklavalele, alături de un ceai. Să nu uităm de moscheea Hagia Sofia, cu peste 1500 de ani vechime!

Dubrovnik, Croația

Un oraș impresionant, bogat în patrimoniul istoric protejat de UNESCO, datorită fortărețelor prezente. O experiență culturală minunată, mai ales pentru fanii Game of Thrones, fiind locația unde s-a filmat mare parte din serial. Nu rata plimbările cu telegondola!

Salonic, Grecia

Al doilea oraș ca mărime în Grecia, este o destinație foarte diversă și populară, unde te poți bucura de plajă, dar și de arhitectură, restaurante bune și viață de noapte. Este alegerea perfectă, mai ales pentru prețurile accesibile!

Oricand doriti, ne puteti face o recomandare de calatorie pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!