Sfaturi de calatorie  »  De ce ar trebui să închiriezi o mașină

De ce ar trebui să închiriezi o mașină

De ce ar trebui să închiriezi o mașină

Dacă nu ai mai închiriat niciodată o mașină, acest articol este pentru tine – îți vom spune exact ce pierzi! Vezi cele 4 avantaje extraordinare ale închirierii unei mașini.

Fie că este vorba de business sau de agrement, o excursie cu familia sau prietenii pentru un weekend sau doar pentru a avea o experiență de condus diferită, închirierea unei mașini este o opțiune excelentă. Chiar dacă este foarte comun acest obicei în unele locuri, dacă nu ai mai închiriat niciodată, nu-ți face griji – îți vom spune exact de ce ar trebui să iei în considerare închirierea de mașini în următoarea călătorie.

De ce ar trebui să închiriezi o mașină?

Închirierea unei mașini este o opțiune confortabilă și sigură dacă ai de făcut câteva drumuri în interes de business sau o escapadă de weekend în planurile tale. Acum, să vorbim despre unele dintre cele mai mari avantaje ale închirierii unei mașini.

1. Libertate

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii închiriază o mașină este acela de a avea mai multă libertate de circulație. Când ești în vacanță (sau poate ai doar câteva zile libere), tot ce ți-ai dori este să faci lucrurile în ritmul tău, să te poți opri ori de câte ori vrei și să asculți muzica preferată.

În acest fel, ai controlul asupra plecării și sosirii în anumite locuri fără să-ți faci griji cu privire la orele stabilite, transportul public, taxiurile și orice altceva. Cu o mașină închiriată, mersul dintr-un loc în altul devine mult mai ușor.

2. Fără costuri de întreținere

Unul dintre cele mai mari avantaje ale închirierii unei mașini este că compania de închiriere este responsabilă de întreținere și vei avea, de asemenea, sprijinul lor în cazul în care se întâmplă ceva cu mașina atunci când ai inchiriat-o.

De asemenea, merită menționat: asigurări de închirieri auto. Știm că nu este cel mai ușor subiect, dar ar trebui să verifici cu compania de închirieri tipurile de asigurări pentru închirieri auto, astfel încât să știi ce vor acoperi fiecare dintre acestea.

3. Mai multe opțiuni

Închirierea unei mașini este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru cei care doresc să experimenteze o experiență de condus diferită sau au nevoie doar de o mașină diferită pentru o călătorie scurtă sau poate chiar mai lungă. Opțiunile sunt multe, de la compacte și standarde până la mașini de lux – deci există ceva pentru toată lumea.

De asemenea, dacă deții deja o mașină închiriată, poți închiria una pentru o anumită călătorie sau deplasare în interes de business. Să presupunem că ai un sedan, dar vrei să faceți o excursie off-road – în acest caz, închirierea unui SUV pare o idee excelentă!

4. Economisesti bani!

Să facem calculele. Închirierea unei mașini poate fi mult mai ieftină decât sa te bazezi pe mijloacele de transport în comun, taxiuri sau aplicații de ridesharing – tot ce trebuie să faci este să înțelegi cât de mult vei plimba prin în oraș și în vecinătăți, cât de scump va fi și cum se compară asta la un tarif zilnic de închiriere auto.

Un sfat bun pentru a economisi și mai mult este să acorzi atenție promoțiilor speciale și codurilor de reduceri oferite de compania de închiriere, unde poți economisi până la 30% la rezervarea ta pentru închirierea unui masini.

Ești gata să închiriezii o mașină? Enterprise.ro are oferte la foarte multe modele de masini, astfel încât să poți fi sigur că rezervi mașina potrivită nevoilor tale. Trebuie doar sa începi căutarea din prima pagina sau sa vizitezi pagina de oferte speciale pentru închirieri auto pentru a-ti alege următoarea mașină!

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!