Sfaturi de calatorie  »  Ar trebui să te gândești să închiriezi o mașină pentru următoarea vacanță?

Ar trebui să te gândești să închiriezi o mașină pentru următoarea vacanță?

Ar trebui să te gândești să închiriezi o mașină pentru următoarea vacanță?

Avantajele inchirierii unei mașini față de utilizarea propriei tale masini într-o vacanță depind de mulți factori, cum ar fi distanța și durata călătoriei, destinația aleasă și condițiile actuale ale mașinii, printre altele. Închirierea unei mașini pentru o vacanță te poate asigura că tu și familia ta vă veți simțiți confortabil, reduci uzura mașinii personale și poți avea locații convenabile de ridicare și predare.

Pentru a te ajuta să decizi dacă ar trebui să închiriezi o mașină pentru următoarea ta vacanță sau călătorie de relaxare, am realizat acest mini-ghid de închiriere și am evidențiat câteva dintre avantajele pe care le ai atunci cand închiriezi o mașină și alte lucruri pe care trebuie sa le ai în vedere atunci când alegi sa închiriezi o mașină.

6 Avantajele ale închirierii unei mașini față de conducerea mașinii proprii

În funcție de mașina pe care o dețiii și de tipul de călătorie pe care îl vei face, închirierea unei mașini ar putea fi o opțiune mai bună decât utilizarea vehiculului personal. Mai jos sunt șase beneficii la care te poți aștepta dacă îți lași mașina acasă în timpul călătoriilor sau vacanțelor tale.

1. Reduci uzura vehiculului personal

Dacă optezi pentru închirierea unei mașini te va ajuta sa eviți uzurii mașinii personale – acest lucru este benefic mai ales dacă în prezent ai mașina în leasing. Dacă mașina ta nu se află în cele mai bune condiții pentru o călătorie lungă sau dacă nu vei avea timp să o duci în service pentru orice întreținere necesară înaintea călătoriei tale, închirierea unei mașini te poate ajuta să eviți orice avarie sau defecțiune pe drum a propriului vehicul.

2. Reducerea costurilor de amortizare

O mașină nouă își depreciază valoarea în momentul în care te îndepărtezi de reprezentanța de la care ai cumparat-o. De fapt, o mașină se depreciază între 15 și 20% în fiecare an. Acest procent poate crește odată cu adăugarea de kilometri la bord, zgârieturi, lovituri și starea generală a mașinii. Dacă intenționezi să-ți vinzi mașina în viitor, limitează utilizarea zilnică și ia în considerare închirierea unei mașini pentru călătorii mai lungi pentru a-și menține valoarea.

3. Economisiți bani

Dacă intenționezi să ai o vacanță cu un buget redus, prin închirierea unei mașini cu un consum mai bun de combustibil ai putea economisi bani. Enterprise Rent A Car îți oferă, de asemenea, opțiunea de a cumpăra o asigurare suplimentară care poate acoperi parțial sau integral orice daune cauzate de un accident de mașină.

4. Creșteți confortul și siguranța

Călătoria cu întreaga familie poate fi distractivă, dar nu și atunci când spațiul în masina nu este suficient de mare mai ales cand ești pe drum pentru perioade lungi de timp. Închiriază un SUV spațios sau un crossover pentru a te asigura că toată lumea este confortabilă în timpul călătoriei. Enterprise Rent A Car are flote de masini noi și premium, care oferă mai multe facilități și avantaje, făcându-ți timpul petrecut pe drum mai plăcut pentru tine și familia ta.

5. Conduci intr-un mod mai Eco-Friendly

Închirierea unui vehicul mai ecologic pentru vacanțele tale este bună atât pentru mediu cat și pentru buzunarul tău, deoarece poți economisi bani. Dacă te vei îndrepta către o destinație mai îndepărtată, departe de drumuri și unde benzinăriile sunt mai rare, optând pentru un vehicul electric sau hibrid este o varianta mai buna.

6. Testezi și o altă mașină

O călătorie mai lungă este momentul perfect pentru a testa mașina pe care te-ai gândit să o cumperi candva. Indiferent dacă te gândești să cumperi o mașină electrică sau dorești o tracțiune integrală pentru a face condusul pe drumuri accidentate mult mai plăcut, închirierea unei mașini pentru o călătorie de weekend te vor ajuta să stabilești dacă este alegerea potrivită pentru tine.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!