Sfaturi de calatorie  »  Avantajele inchirierii auto pe perioada concediului

Avantajele inchirierii auto pe perioada concediului

Avantajele inchirierii auto pe perioada concediului

Pentru cei mai multi dintre noi, masina a devenit un bun indispensabil, indiferent daca vorbim despre utilizarea ei in scopuri personale sau profesionale. Atunci cand ne gandim la perioada concediilor, un mijloc de transport sigur si confortabil poate asigura succesul unui sejur cu adevarat memorabil si lipsit de griji.

Asadar, unul dintre cele mai importante aspecte in timpul planificarii unui concediu perfect il reprezinta alegerea masinii cu care ne vom deplasa la destinatie.

Masinile inchiriate au devenit din ce in ce mai populare in randul turistilor atunci cand vine vorba de deplasarea pe perioada concediului, iar in cele ce urmeaza, veti gasi o parte dintre multiplele avantaje ale inchirierii auto care sunt demne de luat in considerare in momentul planificarii vacantelor viitoare.

Flexibilitatea

Cand vine vorba despre calatoriile in strainatate, si nu numai, inchirierea unei masini poate oferi un grad enorm de flexibilitate. Daca deplasarea la destinatia dorita se face cu avionul, o masina inchiriata va poate oferi prilejul de a vizita mult mai multe locuri si de a avea un itinerariu mult mai variat.

Adaptabilitate in functie de pasageri

Vacante in doi, cu gasca de prieteni sau cu familia? Inchirierea unei masini pentru urmatoarea vacanta poate insemna ca indiferent de cate persoane va insotesc in calatorie, nevoile va sunt acoperite in functie de numarul de locuri necesare atat pentru voi, cat si pentru cei dragi.

Lipsa grijilor in ceea ce priveste birocratia

In momentul in care optati pentru o masina inchiriata, compania de transport se ocupa de toate aspectele ce tin de mentenanta si asigurare. Tot ce mai ramane de facut este ca voi sa va bucurati de vacanta de neuitat. Aminitirile cu adevarat memorabile se fac traind clipa la intensitate maxima fara a fi preocupati de alte griji!

Inchiriaza masina de oriunde

Stiati ca Enterprise are peste 9500 de locatii in lume? Acest lucru inseamna ca daca alegeti sa inchiriati, de exemplu, o masina de la noi din tara, aveti posibilitatea de a o preda in oricare dintre sucursalele disponibile. Flota de masini dispune de o gama variata care indeplineste toate conditiile necesare pentru calatorii sigure si cat mai flexibile.

Indiferent de ce masina pentru care va doriti sa optati, Enterprise va sta la dispozitie cu masina perfecta in functie de nevoile voastre, iar daca va abonati la newsletterul nostru, puteti beneficia de un discount in valoare de 25€ la prima cursa! Noi suntem gata de drum. Voi?

Asteptam recomandarile voastre de calatorie pe paginile noastre de Facebook, Linkedin sau Instagram.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!