Sfaturi de calatorie  »  Tu cum te pregătești de drumeții?

Tu cum te pregătești de drumeții?

Tu cum te pregătești de drumeții?

Fie că ești un împătimit al călătoriilor prin natură sau îți dorești să îți dezvolți această latură mai aventurieră, este întotdeauna important să fii pregătit de neprevăzut și să îți asiguri o călătorie fără anxietăți sau necunoscute. Cum facem asta? Ei bine, am pregătit câteva sfaturi care sigur te vor ajuta să îți iei orice grijă de pe suflet și să te bucuri la maxim de călătorie!

Nu uita, poți oricând să închiriezi un autoturism prin Enteprise, lucru ce îți va asigura o călătorie mai ușoară în locurile mai puțin accesibile! 

Identifică traseul pe care îl vei parcurge

De multe ori, cea mai dificilă parte poate fi chiar alegerea destinației! Există o mulțime de locuri care îți pot oferi inspirația de care ai nevoie. Noi îți recomandăm să explorezi blogul nostru pentru idei, iar apoi să folosești o hartă digitală pentru a explora modalitatea de a ajunge acolo. Verifică întotdeauna situația meteorologică pentru a-ți putea pregăti o ținută adecvată.

Fă-ți o listă de necesități

Ca să minimizezi riscul de a uita acasă obiecte relevante călătoriei, primul pas este întotdeauna să enumeri lucrurile de care ai nevoie și să te asiguri că le ai cu tine în mașină. Indispensabilele noastre? Veste reflectorizante, lanternă, baterii, fluiere, cizme impermeabile de ploaie, o jachetă ușoară ce poate fi împăturită ușor, o umbrelă, o mini-trusă de prim-ajutor medical, dar și una de scule pentru depanarea mașinii în caz de nevoie.

Nu uita să te hrănești!

O să ai nevoie de multă energie prin pădure! Fie că mergi pe munte în locuri mai puțin accesibile sau doar pentru o scurtă plimbare ca să admiri panorama, efortul fizic arde multe calorii. Asigură-te că ai sticle de apă la tine, pentru a te putea hidrata corespunzător, și gustări ce îți vor ține de foame și vor minimiza oboseala. Fructele, batoanele proteice sau sandvișurile sunt ideale!

Gadgeturile care fac diferența

În ziua de azi este mai ușor ca oricând să rămâi conectat la civilizație. Asigură-te că ai o baterie externă încărcată, pe care o poți folosi pentru a-ți încărca telefonul. Un mini-tracker, de mărimea unui breloc, poate fi atașat rucsacului tău, ca prietenii tăi să știe mereu unde ești! De asemenea, poți lăsa un tracker în mașină, pentru a te asigura că găsești cu ușurință drumul înapoi.

Ești pregătit? Dacă vrei să mai citești și alte sugestii legate de călătorii, ne găsești și pe Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!