Sfaturi de calatorie  »  Alegerea dimensiunii unei mașini de închiriat

Alegerea dimensiunii unei mașini de închiriat

Alegerea dimensiunii unei mașini de închiriat

Dacă decizi că închirierea unei mașini este cea mai bună opțiune pentru călătoria ta, mai jos sunt câteva dintre clasele mașinilor disponibile de obicei în flota de masini a companiei de închirieri auto Enterprise Rent A Car. Am inclus informații despre numărul de persoane pe care fiecare tip de masina îl poate acomoda și cantitatea de bagaje pe care le poate transporta, care pot varia în funcție de cât de plină este mașina.

Alegerea unei masini potrivite atunci cand închiriezi face o diferenta considerabila

Berline

Pasageri: 4-5 / Bagaje: 2-4

O berlină este perfectă pentru cuplurile care pleacă într-o vacanță romantică sau pentru familiile cu copii mai mici. Copiii se pot așeza confortabil pe bancheta din spate fără a se simți înghesuiți, iar în mașina încap cu ușurință în jur de două până la patru bagaje.

SUV-uri

Pasageri: 4-7 / Bagaje: 2-5

Alegeți un SUV dacă aveți nevoie de un pic mai mult spațiu în timpul călătoriei. Indiferent dacă aveți copii mai mari sau intenționezi să iei cu tine și cățelul, un SUV va asigura o călătorie confortabilă pentru toată lumea.

Camionete 4×4

Pasageri: 4 / Bagaje: 2-4

Optează pentru o camioneta cu tracțiune integrală dacă vei trece printr-un teren stâncos sau te aștepți să conduci pe drumuri mai accidentate. Un vehicul închiriat pentru o distanță mai mare te va ajuta, de asemenea, să eviți zgarieturile și loviturile pe mașina personală, dacă te  îndrepți pe un drum accidentat sau de pământ. Camionetele sunt, de asemenea, excelente pentru transportul echipamentelor de camping, pescuit sau de drumeții.

VAN-uri

Pasageri: 2-9 / Bagaje: 1-5

Poate cea mai bună opțiune pentru familiile numeroase, VAN-urile pot fi incredibil de confortabile. Deoarece sunt de obicei destinate familiilor, pot veni cu facilități suplimentare, cum ar fi ecrane și playere DVD, pentru a-i distra pe copii. Îți recomandăm un VAN  dacă conduci ore în șir pe trasee lungi și vrei să te asiguri că familia ta poate trage un pui de somn între opriri fără a fi prea înghesuiți sau inconfortabili.

Mașini de lux

Pasageri: 2-5 / Bagaje: 2-4

Rasfața-ți familia sau iubita cu o mașină de lux, optând pentru închirierea unei mașini din clasa premium. Unele dintre avantajele închirierii unei mașini de lux includ spatiu suplimentar pentru picioare și bagaje, scaune încălzite, interioare cu finisaje de lux, navigație GPS și multe altele.

De cele mai multe ori, închirierea unei mașini este o opțiune mult mai sigură și confortabilă pentru călătorii lungi, de familie. Folosește acest ghid pentru a te ajuta să stabilești dacă ar trebui să închiriezi o mașină pentru călătoriile viitoare. Odată ce ai decis cea mai bună opțiune, poți începe să te gândești la niște gustări sănătoase pentru drum și să îți construiești playlistul de melodii pentru a asigura momente plăcute pentru toată lumea.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!