/ Extra taxe

Taxe extra percepute pentru asigurari si accesorii

Daca vrem un titlu

Pentru fiecare șofer suplimentar se va percepe o taxă suplimentară de 23,80 EUR per închiriere, inclusiv TVA. Condițiile complete de închiriere se aplică șoferilor suplimentari.

Toți utilizatorii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 21 și 75 de ani pentru a putea închiriaoricare din clasele auto. Utilizatorilor cu vârsta cuprinsă între 21 și 24 de ani li se va percepe o taxă de șofer tânăr de 3,57 EUR pe zi, inclusiv TVA

Pentru fiecare închiriere este necesar un card de credit (AMEX, VISA sau MasterCard) emis pe numele utilizatorilor. În momentul închirierii, se va păstra un depozit pe cardul de credit, care variază în funcție de categoria de mașini. Mini, Economy 700 EUR, Manual compact 800 EUR, Automat compact 1.000 EUR, Intermediar, Standard, Fullsize 1200 EUR.

Toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere valabil internațional sau al Uniunii Europene detinut de cel puțin 12 luni, împreună cu o carte de identitate sau pașaport.

Politica transfrontalieră: închirierile transfrontaliere sunt permise în țările europene și în Turcia (partea continentală). Este necesară o autorizație scrisă prealabilă. Există, de asemenea, o taxă de asigurare care se aplică și include cartea verde. Acest tip de închiriere trebuie solicitat de la Enterprise Rent A Car cu cel puțin 7 zile lucrătoare înainte de data preluarii autoturismului. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de rezervări pentru informații suplimentare și procesul de emitere a cărții verzi. Timpul minim pentru emiterea unei cărți verzi este de 3 zile lucrătoare. Cartea verde acoperă vehiculul închiriat cu asigurare de bază - TPI atâta timp cât rămâne în interiorul țărilor pentru care este emisa.

Asistența rutieră și înlocuirea mașinii în timp ce conduceți în străinătate sunt disponibile la un cost suplimentar. Taxa de remorcare sau înlocuire este de 1,37 EUR/ km și poate crește în cazurile în care este necesar să așteptați, de obicei din cauza unui accident.

Taxele transfrontaliere sunt:

• 59,50 EUR /închiriere. (Mini, Economy, Compact, Intermediar) - pentru țările UE.
• 95,20 EUR /închiriere. (vagon intermediar, SUV-uri intermediare, standard și întreagă) - pentru țările UE.
• 119 EUR /închiriere. (Mini, Economie, Compact, Intermediar) - pentru țări din afara UE. Se pot aplica unele restricții.
• 154,70 EUR /închiriere. (vagon intermediar, SUV-uri intermediare, standard și întreagă) - pentru țări din afara UE. Se pot aplica unele restricții.

Toate taxele includ TVA.

Livrarea și ridicarea vehiculului in alte locații decât sucursalele Enterprise Rent-A-Car sunt disponibile în limitele orașului între orele 09:00 - 18:00 de luni până vineri pentru o taxă suplimentară de servicii de 17,85 EUR. Șoferul trebuie să fie prezent pentru a arata următoarea documentație:
- În cazul în care este cetățean UE, carte de identitate, permis de conducător auto deținut de minimum 12 luni și card de credit cu numele clientului pe acesta.
- In cazul în care este cetățean non-UE trebuie să fie prezentat și un pașaport.

Livrarea și colectarea sunt, de asemenea, disponibile în afara limitelor orașului pentru o taxă suplimentară de servicii de 17,85 EUR și 0,42 EUR pe km. Este necesar un preaviz de minim 24 de ore pentru a organiza acest serviciu.

Vă rugăm să contactati echipa noastră de rezervări la +40 722397855 pentru mai multe detalii și pentru a organiza serviciile de livrare și colectare. Toate taxele indicate includ TVA.

Inchirierile One way domestice sunt disponibile pentru toate locațiile Enterprise din România, pentru toate închirierile cu o durată minimă de închiriere de 3 zile. Pentru toate grupurile de mașini se va aplica o taxă de închiriere.

Această taxă variază de la 59,50 EUR la 178,50 EUR, inclusiv TVA, în funcție de ruta cu sens unic. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de rezervări la + 40 213165856 pentru informații suplimentare referitoare la rutele disponibile într-o singură direcție și la tarifarea respectivă a taxei de reducere.

Toate vehiculele închiriate sunt livrate cu un rezervor plin și trebuie returnate în aceeași stare. În cazul în care vehiculul este returnat cu mai puțin de un rezervor plin; diferența va fi percepută în conformitate cu tariful oficial al Enterprise Rent A Car România.

În plus, se va aplica o taxă de servicii de 35.70 EUR, inclusiv TVA.

Collision Damage Waiver and Theft Protection – CDWTP este un produs de acoperire opțional care reduce responsabilitatea financiară a clienților în caz de deteriorare a vehiculului închiriat sau furt / incendiu la suma excedentdeductibilă. CDWTP nu oferă nicio acoperire pentru daune asupra partii inferioare a vehiculului, în interiorul salonului vehiculului, al parbrizelor, oglinzilor sau anvelopelor.

Clientul este răspunzător pentru costul total al vehiculului dacă acest produs de acoperire nu este achiziționat. În cazul lipsei raportului de la poliție, clientul este pe deplin răspunzător pentru daune.

Clientul își asumă întreaga răspundere dacă daunele cauzate se datorează încălcării codului de circulație rutieră. Taxa zilnică și sumele deductibile variază în funcție de clasa de mașină.

Taxe pe grup de mașini:

• Mini, Economy 5 EUR pe zi cu excedent deductibil de 700 EUR,
• Compact 6 EUR pe zi cu excedent deductibil de 800 EUR,
• Vagon compact 7 EUR pe zi cu excedent deductibil de 900 EUR,
• SUV compact, intermediar 7 EUR pe zi cu excedent deductibil de 900 EUR,
• Compact automat, Compact Wagon automat 8 EUR pe zi cu excedent deductibil de 1000 EUR,
• Vagon intermediar, Standard 9 EUR pe zi cu excedent deductibil de 1200 EUR,
• SUV intermediar, SUV standard 10 EUR pe zi cu excedent deductibil de 1200 EUR,
• Van standard 11 EUR pe zi cu excedent deductibil de 800 EUR,
• SUV Fullsize 12 EUR pe zi cu excedent deductibil de 1200 EUR.

Toate tarifele nu includ TVA.

Super Collision Damage Waiver and Theft Protection - SCDWTP -ste un produs de acoperire opțional care acoperă răspunderea financiară a clienților în caz de deteriorare a vehiculului închiriat și reduce suma excedentului deductibil la zero. SCDWTP nu oferă nicio acoperire pentru daune la partea inferioară a vehiculului, în interiorul salonului vehiculului, a parbrizelor, a oglinzilor sau a anvelopelor.

Procesul verbal constatator de la poliție trebuie prezentat companiei de închiriere în caz de accident. Fără un raport al poliției, clientul este pe deplin răspunzător pentru daune.

Clientul își asumă întreaga răspundere dacă daunele cauzate se datorează încălcării codului de circulație rutieră. Taxa zilnică și sumele deductibile variază în funcție de clasa de mașină.

Grup:

Mini, Economy 15 EUR, • Compact 17 EUR,
• Compact Wagon 19 EUR,
• SUV compact,
• Intermediar 19 EUR,
• Compact Automatic 18 EUR,
• Compact Automatic Wagon 21 EUR,
• Intermediar Wagon, Standard 19 EUR,
• SUV Standard, SUV Intermediar, SUV Fullsize 25 EUR,
• Van standard 30 EUR.

Toate tarifele nu includ TVA.

La PROTECȚIA RESPONSABILITĂȚII SUPLIMENTARE - ASIGURAREA RESPONSABILITĂȚII TERȚELOR ESTE IMPUSA DE LEGE, GRATUITĂ ȘI INCLUSĂ ÎN TOATE TARIFELE. LIMITE ACOPERITE - VĂTĂMÂNTURI CORPORALE PENTRU TERȚI SAU MOARTE PÂNĂ LA 5.000.000 EURO ȘI DAUNE PROPRIETĂȚI TERȚE 1.000.000 EUR.

Asistenta Rutiera este disponibila pe teritoriul României. Această asistență este gratuită atâta timp cât clientul nu a fost vinovat sau a încălcat condițiile de închiriere. În cazul în care clientul este vinovat sau încalcă condițiile de închiriere, se va percepe o taxă pe km de 0,5 EUR inclusiv TVA pentru serviciul rutier.

Bebelusi si copii

Scaun pentru bebeluș - CSI - Taxă zilnică 5,95 EUR, maxim pe închiriere 53,55 EUR cu TVA inclus.

Scaun pentru copii - CST - Taxă zilnică 5,95 EUR, maxim pe închiriere 53,55 EUR cu TVA inclus.

Scaun inaltator - BST - Taxă zilnică 5,95 EUR, maxim pe închiriere 53,55 EUR cu TVA inclus.

Accesorii

Sistem de poziționare globală - GPS - Taxă zilnică 9,52 EUR, maxim pe închiriere 95,20 EUR inclusiv TVA.

În timpul sezonului de iarnă din 01 noiembrie până în 31 martie și în caz de condiții meteorologice nefavorabile de iarnă în țara României, toate vehiculele închiriate sunt echipate cu anvelope de iarnă în conformitate cu legile rutiere locale. Anvelopele de iarnă sunt incluse în toate tarifele.

Lanțuri de zăpadă - SNO - 17,85 EUR per închiriere cu TVA inclus.

Retail

COSTUL INCHIRIERII INCLUDE CDW, ASIGURAREA TERȚILOR, PROTECȚIA IMPOTRIVA FURTULUI SI A INCENDIILOR, TAXA DE AEROPORT ȘI TVA

COSTUL INCHIRIERII INCLUDE CDW, ASIGURAREA TERȚILOR, PROTECȚIA IMPOTRIVA FURTULUI SI A INCENDIILOR, TAXA DE AEROPORT ȘI TVA

COSTUL CHIRIEI INCLUDE KM NELIMITATI SI ASIGURAREA PROTECTIEI TERTILOR

COSTUL CHIRIEI INCLUDE KM NELIMITATI SI ASIGURAREA PROTECTIEI TERTILOR, TAXA DE AEROPORT ȘI TVA

Taxe

• 19% TVA/inchiriere

• Taxa de administrare guvernamentala (GARS - numai contracte guvernamentale) 4,03 EUR pe zi

• ROAP - Taxa aeroport Romania 20.00 EUR /inchiriere ( 23.80 EUR, TVA inclus)

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!