Oferte si promotii | Enterprise Romania

Oferte promotii

Cu peste 7200 de locatii in mai mult de 70 de tari situate nu numai in Europa ci si pe alte continente, dorim sa ne asiguram ca veti gasi intotdeauna o sucursala Enterprise apropiata, o masina ce se preteaza exact nevoilor personale si tarife care sa va fie pe plac indiferent de locatie, anotimp sau perioada de inchiriere.


La Enterprise beneficiati oricand de oferte avantajoase, personalizate la inchirierile auto, care sa va ajute sa va deplasati acolo unde aveti nevoie comod, eficient si accesibil caci principalul nostru scop este de a va facilita calatoriile in cazul lipsei unui autoturism personal.

Alegerile, in functie de nevoi le puteti face dintre urmatoarele clase si modele:

In cadrul tuturor ofertelor de inchirieri masini, preturile sunt exprimate in euro/zi si includ asigurare CASCO standard, asigurare RCA, kilometri nelimitati si TVA.

Ofertele speciale sunt limitate la inchirierile efectuate pentru o perioada mai mare de 30 de zile in extrasezon.

Revenim cat de curand cu oferta completa in ceea ce priveste masinile si preturile acestora! Pana atunci ne puteti cere oricand o oferta personalizata prin completarea formularului de inchiriere pe care il gasiti aici.

Aboneaza-te la newsletter
Afla primul despre cele mai noi oferte si promotii, informatii despre concursuri sau campanii cu premii si multe alte surprize.
Toate campurile sunt obligatorii!
Multumim!
Pentru a confirma abonarea la newsletter, te rugam sa verifici adresa de E-mail mentionata!
;