Sfaturi de calatorie  »  Constanța, locul perfect de relaxare

Constanța, locul perfect de relaxare

Constanța, locul perfect de relaxare

Constanța este întotdeauna alegerea perfectă, atât pentru turiștii locali, cât și cei internaționali. Este un oraș foarte versatil, unde te poți duce să te bucuri de liniște, miros de mare și sunetele pescărușilor, dar este ideal și pentru cei interesați de adrenalină, care doresc să încerce sporturi extreme pe apă sau să de bucure de viața de noapte puternică a regiunii.

Indiferent de anotimp, multiple hoteluri și pensiuni inedite sunt pregătite să își primească musafirii. Haide să explorăm împreună câteva opțiuni populare.

Nu uita, ca să ai un drum la fel de confortabil ca șederea, călătorește cu Enterprise.

Cherica

Hotelul Chérica este situat ideal în centrul financiar și istoric al Constanței, potrivit atât pentru turiști relaxati, cât și. Datând din secolul al XIX-lea, clădirea a fost renovată superb într-un hotel de tip boutique modern, confortabil și pus la punct. În spatele fațadei sofisticate și elegante veți găsi 18 apartamente rafinate, luxoase și supradimensionate, care au fost concepute individual pentru a oferi o experiență de ospitalitate premium.

Opera

Hotel Opera se afla in inima distractiei din statiunea Mamaia, la kilometrul zero al petrecerilor fabuloase oferite de cluburile din nord. Cea mai nouă clădire de pe malul Mării Negre, Hotelul Opera vă stă la dispoziție cu cele 89 de camere, toate cu vedere la mare, dintre care 4 apartamente exclusiviste, 2 sunt situate la ultimul etaj al hotelului, oferind o vedere unică asupra mării. Serviciile sunt superbe, mâncarea lor este foarte lăudată și ai acces la piscină acoperită.

Carol

Hotel Carol este o destinație excelentă pentru turiști, care impresionează  prin clădirea istorică în care este găzduit, în centrul oraşului Constanţa. Locația permite vizitarea facilă a orașului, fiind în apropiere de Muzeul de Artă și Portul Tomis, dar și de restaurante populare precum Marco Polo, Bacaro Port și Reyna.

Aerul interbelic al clădirii oferă un aspect elegant, acompaniat de serviciile de primă clasă, cu mic dejun delicios și cadă de hidromasaj. Parcarea este de asemenea inclusă.

Belle Epoque Boutique Villa

Belle Epoque Boutique Villa este o alegere excelentă pentru călătorii care vizitează Constanța, fiind localizat în centru, într-o clădire de epocă, cu decorațiuni inedite. Este perfect pentru cei ce caută un loc cu personalitate și istorie. Eleganța clădirii și multiplele facilități vor convinge orice om de experiența acestei vizite. Te vei simți ca o personalitate regală cand vei vedea detaliile cu accente aurii, tablourile stil baroc.

Dacă vei avea timp, Cazinoul Constanța, Portul Tomis și Moscheea din Constanța – Minaret sunt câteva din atracțiile populare de găsit la câțiva pași.

Vila Reyna

Reyna impresionează prin vederea directă la mare, un tablou real al Constanței relaxate. Proprietatea decorată superb, în stil marin, cuprinde și un restaurant elegant, ideal pentru cei pofticioși, cu meniuri pescateriene și mediteraneene. Aveți și barul la dispoziție, unde vă puteți bucura de o cafea sau chiar un cocktail pe măsură.

Ești aproape de puncte importante, precum centrul vechi, muzee, restaurant și cluburi. Poți ajunge cu ușurință oriunde, fiind bine conectat de transportul în comun. Echipa Reyna este fericită să aranjeze excursii musafirilor chiar și în Delta Dunării.

Sperăm ca această listă să te inspire în noua ta călătorie alături de Enterprise!

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!